Afbeeldingen website BDL (1).png

Wegens succes terug!

Na een geslaagde Wild Avond in november organiseren we er deze winter nog ééntje! Uiteraard weer een ander exclusief menu samengesteld door onze chef-kok. De Wild Avond vindt dit keer plaats op donderdag 27 februari. Houd jij van de smaken van wild? Laat je dan verrassen door dit heerlijk winterse viergangenmenu.

Reserveren?

De kosten voor deze exclusieve thema avond zijn €47,50 per persoon. Reserveren is verplicht en kan gemakkelijk en snel rechts onderin op deze pagina. Bellen of mailen mag natuurlijk ook! Dieetwensen van toepassing of gasten binnen het gezelschap die liever iets anders eten? Geef dit even door bij je reservering, daar houden we natuurlijk graag rekening mee.

menu wild avond 2025

Voorgerecht
  • Wild zwijn met appelcompote, ingelegde mosterdzaadjes, zoetzure pompoen, hazelnootjes, crème van zwarte knoflook & aceto balsamico
Tussengerecht
  • Eendenborst met verschillende bietjes, geroosterde venkel, sinaasappel, kumquats & sinaasappel-portjus
Hoofdgerecht
  • Hertenrugfilet met hertenstoof, crème van rode kool, gebakken spruitjes, geroosterde knolselderij, paddenstoeltjes & truffeljus
Nagerecht
  • Cremeux van kersen met chocolademousse, crème van koffie, gesuikerde amandeltjes, amarena-kers, kersengel & chocoladesaus