Feestavond

Heb je iets te vieren en zoek je een ruimte of een besloten feestzaal in Vught? Boerderij De Loonsebaan heeft diverse mogelijkheden en we staan klaar om een fantastisch feest voor je te organiseren!

Er zijn allerlei mogelijkheden voor een knallend feest. We brengen graag samen jouw wensen in kaart en doen op basis daarvan een passend voorstel. Een feestavond inclusief drankjes, hapjes en eindsnack is al mogelijk van € 36,- per persoon.

Vraag beschikbaarheid aan

3.png

Zakelijke bijeenkomst

Op zoek naar een centrale locatie voor een vergadering, brainstormsessie of andere zakelijke bijeenkomst? Met ruim 100 eigen parkeerplaatsen en een prachtige ligging vlak aan de Vughtse heide biedt Boerderij De Loonsebaan twee uitstekende ruimtes aan voor jouw zakelijke bijeenkomst. 

Vergaderen inclusief onbeperkt koffie, thee, water & uitgebreid lunchbuffet is al mogelijk vanaf € 35,- per persoon per dagdeel. Past een vergaderarrangement niet bij de gelegenheid? Dan maken we natuurlijk graag een voorstel op maat.

Bekijk de vergaderarrangementen

1.png

Jubileum of receptie

Bijzonder jubileum of moment te organiseren? Ook daarvoor ben je bij Boerderij De Loonsebaan aan het juiste adres. We maken graag een afspraak om mee te denken over de invulling van jouw bijzondere gelegenheid.

Van een gezellige borrel tot een informeel walking dinner: we doen een passend voorstel om er een feestelijke dag van te maken voor jou en je gasten!

Ik wil meer informatie

2.png

Openingstijden

 

Maandag11.00 - 22.00 uur
Dinsdag11.00 - 22.00 uur
Woensdag11.00 - 22.00 uur
Donderdag11.00 - 22.00 uur
Vrijdag11.00 - 23.00 uur
Zaterdag10.00 - 23.00 uur
Zondag10.00 - 22.00 uur